Om mig

1991 legitimerades jag som sjukgymnast och under mina första verksamma år, då jag jobbade på Spenshults Reumatikersjukhus, blev jag snabbt intresserad av den komplexa men också unika helhet som varje människa består av. Jag vidareutbildade mig i BK, Basal Kroppskännedom, och införde detta som en del av den annars mer fysiska träningen på Spenshult. Detta var något som uppskattades av den allt större gruppen patienter med långvarig värk.

Intresset för sambandet mellan kropp och själ gjorde mig nyfiken på beteendevetenskap och under några år läste jag psykologi, sociologi och pedagogik på Högskolan i Halmstad. Jag fortsatte sedan med en ettårig utbildning till Stressterapeut, vilket har en självklar koppling till arbetet med smärthantering.

Mina senaste år har jag varit på Strandhälsan i Falkenberg och efter utbildning till Lymfterapeut har jag haft huvudansvaret för denna patientgrupp. En mycket spännande utmaning som jag fortsätter att förvalta och också utöka geografiskt.

2013 gick jag en utbildning till Mindfulnessledare, ytterligare ett sätt att hjälpa andra med stress och smärta. Jag håller kurser i Falkenberg och jag tycker att det är lika lärorikt för mig som för deltagarna.

När jag inte jobbar umgås jag gärna med familjen och mina djur. Löpträning och ridning håller kroppen i trim och fungerar perfekt som återhämtning från vardagsstress.